Uw specialist op het gebied van elektrotechniek!

Elsinga Installatietechniek is uw specialist op het gebied van elektrotechniek in Assen en omgeving van Assen. Met ons vakbekwame en enthousiaste team verzorgen wij alle elektroklussen bij u thuis! Daarbij kunt u denken aan het installeren van een groepenkast en het repareren van bedradingen. Daarnaast zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar wanneer u last heeft van een storing in uw elektrotechniek. Het is nooit fijn om een elektrostoring te hebben! Daarom zijn wij zo snel mogelijk bij u om uw storing in Assen te verhelpen.

Het dienstenpakket van uw elektrotechnisch installatiebedrijf uit Assen is zeer uitgebreid. Onze elektromonteurs hebben zich gespecialiseerd in de volledige elektrotechniek, zodat u met al uw elektra werkzaamheden bij ons kunt aankloppen. Zo zijn wij er voor het leveren, installeren, onderhouden en repareren van:

  • Besturingsinstallaties
  • Elektrische installaties
  • Groepenkasten

Voorzichtig zijn met elektrotechniek

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn met elektrotechniek, want het kan erg gevaarlijk zijn om met stroom te werken als je niet goed weet hoe je ermee om moet gaan. Wij raden het u dan ook aan om altijd een gecertificeerd elektricien in te schakelen bij elektroklussen. Een vakman weet hoe hij met bepaalde gevaren om moet gaan. Onze vakmannen uit Assen zijn u graag van dienst!