Stroomstoring in Assen

Zijn uw stoppen doorgeslagen in Assen? Is uw groepenkast kapot of heeft kortsluiting plaatsgevonden? In al deze gevallen zijn wij u graag van dienst. Van Dekken Elektrotechniek helpt u snel van uw probleem af met onze storingdienst! Al jaren staan wij in Assen en omgeving van Assen bekend als dé elektricien.

Bij de storingdienst van uw elektricien in Assen weten wij hoe vervelend het is om de verwarming niet te kunnen opstoken wanneer het koud is of om geen licht te hebben in de avond. Wij zijn daarom zo snel mogelijk ter plekke om stroomuitval in Assen of regio Assen te verhelpen! Bel 050 - 206 82 00 of neem contact met ons op via het contactformulier.

Zelf uw storing verhelpen in Assen

Wanneer u last heeft van een storing, is het meestal het geval dat de aardlekschakelaar is uitgevallen. Deze schakelt de spanning automatisch uit wanneer er een stroomfout of stroomverschil wordt gemeten. U kunt eerst zelf onderzoeken welke groep de storing heeft veroorzaakt door de aardlekschakelaar om te zetten en vervolgens alle groepen stapsgewijs weer in te schakelen. Wanneer de schakelaar bij een bepaalde groep zichzelf weer uitschakelt, komt hier het probleem vandaan.

Met een stekkerproef kunt u gemakkelijk achterhalen welk apparaat kortsluiting in uw woning veroorzaakt heeft. Wees voorzichtig met elektriciteit! Kunt u de oorzaak van de storing niet snel vinden? Schakel dan een expert in. Van Dekken Elektrotechniek is uw specialist in Assen en omgeving Assen.