Stroomstoring in Assen

Erg vervelend: een stroomstoring. Alle apparatuur in huis is ineens onbruikbaar. Heeft u te maken met een stroomstoring in Assen? Soms beperkt zich dit tot uw huis, maar het kan ook de hele straat treffen. Zoek eerst uit of de storing zich beperkt tot uw huis.

Als de hele straat of meer straten een storing ervaren, bel dan met de energieleverancier. Als de stroomstoring alleen in uw woning plaatsvindt, kunt u verder op onderzoek gaan. Wanneer de meterkast op het oog geen problemen heeft, kunt u de stekkerproef uitvoeren om de storing te pin-pointen.

Hulp bij een stroomstoring in Assen

Wanneer zelf onderzoek doen niet het gewenste resultaat oplevert, is het verstandig hulp in de roepen. Probeer geen aanpassingen te doen die het probleem vergroten. Slecht uitgevoerde reparaties kunnen de veiligheid van uw huis in gedrang brengen.

Gelukkig is een professionele oplossing dichtbij. Betreft het alleen uw woning? Dan helpt Elsinga Installatietechniek u bij het oplossen van de stroomstoring. Met vakkundige monteurs in omgeving Assen vinden we snel de oorzaak en lossen we het voor u op.

Hulp bij stroomstoring in Assen

Twijfel geen moment als u een stroomstoring ervaart in Assen. We zijn u graag van dienst! Neem snel contact op met de vaklui van Elsinga Installatietechniek op nummer 050 - 206 82 00 voor een afspraak. Het invullen van het contactformulier is natuurlijk ook mogelijk.