Verlichting aanleggen in Assen

Wilt u verlichting aanleggen? Wilt u lichtpunten verplaatsen of toevoegen, zit u midden in een verbouwing of laat u een nieuw huis bouwen? In Assen kunt u bij Elsinga Installatietechniek terecht voor binnen- en buitenverlichting. We zijn te bereiken via 050 - 206 82 00 en via het contactformulier.

Aanleggen nieuwe verlichting in Assen

Het meest voor de hand liggende moment om verlichting aan te leggen is bij de bouw of bij het verbouwen van een vertrek. Dan ligt vrijwel alles nog open en kunnen draden en buizen gemakkelijk weggewerkt worden. En als we een lichtplan uittekenen weten we van te voren precies waar we de lichtpunten en contactdozen moeten plaatsen.

Een ander moment kiezen voor het doorvoeren van een aanpassing kan natuurlijk ook. Misschien zitten de lichtpunten niet op de goede plek, moeten er nog een paar bij of wilt u meer contactdozen laten plaatsen. Maar het zou ook kunnen dat uw netwerk enorm verouderd is of dat u wilt overstappen op LED verlichting om te verduurzamen. Dat kan allemaal.

Lichtplan voor verlichting in Assen

Een lichtplan is een uitgetekende situatieschets waar precies op staat aangegeven waar de lichtpunten, schakelaars en contactdozen moeten komen. Het is een fijn hulpmiddel bij de inrichting van een nieuwe woning of een nieuw vertrek. En u kunt het lichtplan helemaal naar uw eigen hand zetten.

Met een lichtplan weet u zeker dat de juiste plekken in het vertrek goed verlicht worden en dat er voldoende lichtpunten zullen zijn. Het kan bovendien totaal worden afgestemd op een specifieke ruimte. Uw wensen zullen immers verschillen voor bijvoorbeeld uw kantoorruimte en de keuken. Daar spelen we op in.

Aanleggen tuinverlichting in Assen

Naast binnenverlichting kunnen wij u ook helpen met de aanleg van tuinverlichting en buitenverlichting. Goed geplaatste tuinverlichting kan veel sfeer in uw tuin brengen. U zou bijvoorbeeld uw mooiste pronkstukken of een gevel kunnen uitlichten of verlichting met bewegingsmelders laten plaatsen als afschrikmiddel voor inbrekers.

De plaatsing van meerdere contactpunten buiten heeft ook nog een bijkomend voordeel. Normaal gesproken loopt u waarschijnlijk te knoeien met verlengsnoeren wanneer u buiten elektriciteit nodig heeft. Dat is dan niet langer nodig. Wel zo handig op zo’n milde zomeravond waarop u misschien wel een elektrisch kacheltje of een muziekinstallatie op het terras heeft staan.

Contact met Elsinga Installatietechniek voor de aanleg van verlichting in Assen

Voor het aanleggen van verlichting in Assen kunt u terecht bij Elsinga Installatietechniek. U heeft de mogelijkheid om ons in te schakelen voor het aanpassen, aanleggen en vervangen van binnen- en buitenverlichting. En logischerwijs ook voor het maken van een lichtplan. U kunt contact met ons opnemen via 050 - 206 82 00 of het contactformulier.