Krachtstroom aanleggen in Assen

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u gebruik maken van grote machines? Machines die meer elektriciteit verbruiken en meer spanning vragen hebben meer dan de standaard 230 volt nodig. Hiervoor heeft u krachtstroom nodig. Van Dekken Elektrotechniek in Assen is gespecialiseerd in het aanleggen van krachtstroom.

Voor de aanleg van dit type stroom is een 3-fasenaansluiting nodig. Bij ons kunt u terecht voor het aanleggen van een 3-fasenaansluiting. Ook voor de aanpassing van uw huidige aansluiting kunt u ons inschakelen. Door regelmatige bijscholing zijn wij op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen de elektrotechniek en gebruiken wij het meest verfijnde gereedschap.

Perilex stekker aansluiten Assen

In uw woonhuis is krachtstroom meestal niet nodig. Wilt u een inductiekookplaat aansluiten? Dan kan uw aansluiting wel overbelast raken. Wij zorgen ervoor dat uw apparaten worden aangesloten op verschillende fasen, zodat de stroom verdeelt wordt. Wat u dan ook nodig heeft is een Perilex stekker. Het Perilex systeem wordt gebruikt voor apparaten met hoog vermogen. Wij regelen graag de juiste aansluiting, zodat u snel van uw sauna of kookplaat kunt genieten. Heeft u niet zoveel verstand van elektrotechniek en bent u op zoek naar advies over passende aansluitingen? In Assen kunt u contact met ons opnemen via 050 - 206 82 00. En om vooraf een offerte aan te vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier.